Uudisrakentaminen

Tarjoamme asiakasystävällistä, aikatauluja kunnioittavaa ja ammattitaitoista palvelua sekä laajamittaiseen että pienimuotoisempaan uudisrakentamiseen!

Teemme talonrakennusprojektistanne sujuvamman ja toimivamman kokonaisuuden

Harva rakentaa montaa taloa elämässään, joten projektiin ryhdyttäessä moni asia ja vaihe on ensirakentajalle uusi ja sitä myötä myös haasteellinen. Me puolestamme teemme rakentamista työksemme ja pitkän työkokemuksen myötä rakentamisen haastekohdat ovat tiedossa.

Älä kuormita itseäsi turhaan vaan ota meihin yhteyttä niin keskustellaan yhdessä taloprojektistanne!

Terassit ja muut piha-alueiden lisämukavuudet

Haaveiletko patiosta tai grillikatoksesta pihallesi? Piha-alueen potentiaali mukavana ajanviettopaikkana tulee hyödynnettyä hyvin esimerkiksi kauniisti rakennetus pation avulla. Katettu terassi taas palvelee mainiosti myös sateen yllättäessä.

Kerro uudisrakentamisen toiveistasi yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse!

Otsonointi parantaa huonoa ilmaa sisätiloissa

Häiritseekö sinua epämiellyttävä tai tunkkainen haju asuintiloissa tai autossasi?

Otsonointi on koneellisesti tehtävä hajuhaittojen tehokas poistaja. Otsonointi vie mennessään esimerkiksi tupakoinnista aiheutuneet ja pinttyneet hajut. Kun myyt esimerkiksi eteenpäin asuntoa tai autoa, on myyntikohteen raikas tuoksu tärkeä osa sekän hinnan että mielikuvan muodostumista.

Otsonointi poistaa myös viemärinhajun, homeen aiheuttamat hajut, kotieläimistä johtuvat allergisoivat tekijät tai muut tunkkaisuudet sisätiloissa.